Mitt namn är Sussi och jag bor tillsammans med min man Fredrik och 3 vuxna barn i Sollentuna norr om Stockholm.

Mitt djurintresse startade tidigt med dansmöss och ett flertal katter genom åren. Min första hund fick jag som 15-åring. Det var en schäfertik på foder. Det blev nog grunden till att jag fortsatt med hundar. Det hann bli 3 schäfrar innan vår första Golden köptes -94. ”Fanny” hette hon och hon blev 9,5 år gammal innan vi fick ta bort henne -03 pga av cancer. Så i slutet av maj -03 föddes vår ”Alva” och henne har vi stora förhoppningar på. Vi tränar lydnad, håller på med viltspår och ställer ut lite grann. Vi har också en fodertik ”Fia” som är av rasen Engelsk Cocker Spaniel som just haft sin första kull med valpar.

Vi bor nära skog och vatten så ledig tid tillbringar vi mycket i skogen, både på promenader och en hel del spår.

Vi har uppfödning i hemmet i lugn och trygg miljö. Våra hundar är självklart AD+HD röntgade och är även DNA testade för ögonsjd samt njurar även ögon lysta. Våra valpar säljes registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, vaccinerade, id märkta och avmaskade samt3 års ”dolda fel” försäkring.

Jag har även gått GRK’s uppfödarutbildning samt Svenska Kennel Klubbens uppfödarutbildning, och är godkänd med Certifikat.

Välkomna!