Mitt namn är Sussi och jag bor tillsammans med min man Fredrik och 3 vuxna barn i Sollentuna.

Mitt djurintresse har funnits sedan jag var barn. Har haft allt från möss, fåglar, marsin och katter. När jag var 15 så flyttade min första hund in en schäfer och sen har det varit katter och hundar för hela slanten.

2003 hämtade jag hem min Golden tik som blev grunden till att jag fick ett genuint intresse för avel hade öven då en Engelsk Cocker Spaniel till låns men även hon blev min. 2005 fick jag mitt kennel namn och 2007 kom min första Golden kull och det blev 6 kullar med Golden Reterivers och har nu mer endast Cocker Spaniels kvar i avel. (pga har problem med mina fötter)

Vi bor nära skog och vatten så ledig tid tillbringar vi mycket i skogen, både på promenader och en hel del spår.

Vi har uppfödning i hemmet i lugn och trygg miljö. Våra hundar är självklart AD+HD röntgade och är även DNA testade för ögonsjd, även ögon lysta. Samt DNA testade för njursjukdom. Våra valpar säljes registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, vaccinerade, id märkta och avmaskade samt3 års ”dolda fel” försäkring.

Jag har även gått GRK’s uppfödarutbildning samt Svenska Kennel Klubbens uppfödarutbildning, och är godkänd med Certifikat, Även en anatomikurs för Moa Person har jag gått.

Välkomna!